The Fishwives Club ambieert om Zuid-Afrikaanse kwaliteitswijnen te voorzien met een artistieke toets.  Volgens het oordeel van onze sommelier Frederik Crul zijn ze daar heel goed in geslaagd. Het resultaat zijn betaalbare, lekkere wijnen voor fishwives die graag van het leven genieten. 

Onder het motto “Life doesn’t always throw you lemons, sometimes it’ll throw you fish.’ startte het dynamische duo Patrick Robertson en Ed Thomas dit bijzondere project van wijnen. Patrick Robertson is een artistieke creatieveling en heeft een grote passie voor wijn en eten. Hij zag een mooie kans met dit artistieke plaatje en een grote en groeiende vraag vanuit de Sea food bars en visrestaurants.

Wijnmakers uit de Kaapregio

De druiven worden persoonlijk geselecteerd door hun bekroonde wijnmakers uit regio’s in het Westkaapse wijngebied die internationaal bekend staan om hun specifieke cultivars. Een van hun bekendste is Theunis Van Zijl, van wijndomein Imbuko’s . Hij haalt de druiven zowel uit zijn eigen landgoed als uit andere domeinen uit de Kaap.

Deze wijnmakers zijn door Patrick en Ed, vanwege hun vakmanschap, aangesteld om bepaalde wijnen te produceren en bottelen voor The Fishwives Club Boutique Winery. Het resultaat is een buitengewone verzameling van opmerkelijk superieure wijnen, consistent in karakter, onderscheid en stijl.

The Fish Wives Club wijnen

In België zijn volgende wijnen verkrijgbaar

The Fishwives Club

The Fish Wives Club Chardonnay
The Fish Wives Club Sauvignon Blanc
The Fish Wives Club Pinotage Rosé
The Fish Wives Club Merlot

Ook nog in diezelfde range (niet in België):

The Fish Wives Club Cabernet Sauvignon

Je kan ook hippe shirts van The Fish Wives Club bestellen. Geef ons een seintje als je er eentje wil bemachtigen…

Bezoek de website van ‘The Fish Wives Club’ Boutique Gallery.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Wijnsafari inspireert

 

Download nu jouw gratis boek…

27 inzichten over Zuid-Afrika

Baje groete!

Bert & Frederik