Fietsreis Bidong en Wijnsafari

Bidong en Wijnsafari organiseren unieke fiets- en wijnreizen naar Zuid-Afrika. We combineren een fietsexpert, een wijnexpert en een Zuid-Afrika-expert samen in één reis. Nergens anders vind je zoveel avontuur, beleving en expertise in één reis samen. Je haalt het maximum uit je reis naar de overkant van de aardbol.  Dit jaar ligt de fietsreis vast in oktober 2017. Op dinsdag 28 maart om 19u30 wordt de fietsreis voor live voorgesteld in Aalter.

Fietsreis Zuid-Afrika

We rijden met echte kwalitatieve racefietsen en we voorzien de klok rond technische ondersteuning.  Je beleeft Zuid-Afrika vanuit het perspectief van een sommelier… Genieten en ontspannen staan centraal.

Het reisschema en kostprijs kan je hier lezen.

Deze ultieme cocktail van natuurbeleving en gastronomie brengen je elke dag  in vervoering. Verwacht niet de klassieke platgetreden paden, wel magnifieke plaatsen, leuke ontmoetingen én geniet van de gastvrijheid van wijndomeinen die we persoonlijk kennen.

De samenwerking tussen Wijnsafari én Bidong zorgt voor een unieke formule. Bram, Frederik en Bert staan bekend om hun enthousiaste, vlotte aanpak die rekening houdt met persoonlijke noden én groepsdynamiek. Van dag één voel je je op je gemak. Heel belangrijk om ten volle te genieten van je reis.

Ook voor niet-fietsers

Ook niet-fietsers zullen Zuid-Afrika smaken op een erg bijzondere manier. We voorzien elke rit een boeiend alternatief programma voor de partners van fervente fietsers. ‘s Middags komen we samen en begint de uitwisseling van avonturen…

Op dinsdag 28 maart doen we de reis live uit de doeken.

fietsreis Zuid-Afrika

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Wijnsafari inspireert

 

Download nu jouw gratis boek…

27 inzichten over Zuid-Afrika

Baje groete!

Bert & Frederik