Zuid-Afrika ontdekken

Zuid-Afrika ontdekkenZuid-Afrika ontdekken… wie droomt daar niet van? Op 28 oktober 2016 was het zover. Met een uiterst geselecteerd team aangename Belgen vertrokken we richting de Kaap. De eerste reis van Wijnsafari tegemoet. Het werd een fenomenale cocktail van avontuur, cultuur en natuur. Van Afrikaanse whosa, wine & dine en exclusieve verzetjes.  Bij de voorbereidingen kiezen we altijd voor bijzondere plaatsjes. Door onze contacten worden de gasten ontvangen als vrienden (in plaats van toeristen) op wijndomeinen, struisvogelboerderijen of de betere restaurants.  Je ziet hier de foto’s van de wondere tour door de Western Cape.

In een notendop de route van ons reisgezelschap:

Kaapstad met o.a. Waterfront, Greenpoint Parc, Camps Bay, verkenning centrum, Kloofstreet, Longstreet, The Old Biscuit Mill, meet & greet met lokale Belgen en Zuid-Afrikanen.  Een wijntje met zonsondergang op Signal Hill bracht het gezelschap in bloedvorm aan de andere kant van de planeet.

Cape Point National Parc met Kaappunt en Kaap de Goede Hoop. We rijden langs Chapmans Peak Drive, Boulders beach en Simon’s Town.

Wildlife spotten in West Coast National Parc met onderweg bezoek aan de Cape Town Ostrich Ranch. Overnachten op een boot in een oogverblindende en niet toeristische lagune. Je verblijft tussen de flamingo’s en springbokken.

De Kaap-Hollandse architectuur in Stellenbosch centrum. Vervolgd door exclusieve ontvangsten op de betere wijndomeinen. Bezoeken aan Franschhoek (kunstgalerijen) en Paarl (taalmonument).

Topgastronomie ontdekken in Overture en Tokara. Ontzettend lekker en erg betaalbaar!

Walvissen spotten in prachtige kuststad Hermanus aangevuld met kajakken op zee.

De bergpassen door naar Montagu… van waaruit we een dagje genoten van een dagje safari in Inverdoorn.

Afsluiter in Kaapstad met o.a. de Tafelberg (keuze beklimmen of met kabellift) en een afsluitdrink in Den Anker.

Er was uiteraard zoveel meer… het verschil tussen goed en fantastisch zit hem vaak in kleine zaken ;-).  Elke metgezel spreekt over ‘een van de beste reizen van hun leven’.

 

Zuid-Afrika ontdekken met Wijnsafari

Zuid-Afrika ontdekken kan je op vele manieren. Je kan wel een vlucht of een all-in boeken, maar de kans is groot dat je zo heel wat charme van het land misloopt.  Unieke natuur,  inspirerende cultuur, heerlijke gastronomie, bijzondere avonturen… Die komen het best tot zijn recht als je in zee gaat met een passionele organisatie. Wijnsafari mikt op de ultieme beleving. Je bent geen toerist… je bent te gast in het zuidelijkste land van Afrika.  Sommelier Frederik Crul reist al 12 jaar jaarlijks naar het land. Hij kent er heel wat wijnmakers erg persoonlijk.  Organisator Bert Schelfhout woonde 6 maanden in Kaapstad.

We nemen je mee voor een onvergetelijke reis.  Laat ons je interesse weten.

 

We nemen je mee voor een onvergetelijke reis.  Laat ons je interesse weten.

One thought on “Zuid-Afrika ontdekken met Wijnsafari

  • november 25, 2016 om 9:46 pm
    Permalink

    op het eerste zicht ziet alles verzorgd eruit

    Beantwoorden

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Wijnsafari inspireert

 

Download nu jouw gratis boek…

27 inzichten over Zuid-Afrika

Baje groete!

Bert & Frederik