De Toren Délicate

 13,60

De Toren “Délicate”, zacht rood met een elegante stijl, dat is hoe je deze wijn het best omschrijft. De perfecte wijn om iets meer gekoeld te serveren.

Beschrijving

De Toren Delicate

De Toren “Délicate”, zacht rood met een elegante stijl, dat is hoe je deze wijn het best omschrijft. De perfecte wijn om iets meer gekoeld te serveren. Gekoeld toont deze De Toren Délicate het best zijn elegante en zachte karakter. De delicate toetsen in deze wijn doen je weg dromen van Zuiderse oorden. De wijnmaker “Charles williams” wilt hier een vernieuwde stijl van Zuid-Afrikaanse wijn op de markt zetten.

Deze wijn is een blend met hoofdzakelijk Malbec druiven die manueel worden geoogst en afkomstig zijn van oude wijngaarden.  Eens deze wijn klaar is wordt er een blend gemaakt met Merlot en Cabernet Sauvignon wijnen die al een jaar op vat gerijpt hebben. Bijgevolg is dit een wijn van 2 verschillende oogstjaren. Deze methode komt de kwaliteit van de wijn alleen maar ten goede.

De Toren “Délicate” in het glas toont direct hoe bijzonder deze wijn is. De robijn rode kleur met de purperen rand nodigt uit om je neus in het glas te steken. In de neus zijn er toetsen van floraliteit en kruidigheid, het eerste waar we aan denken zijn rozengeuren en zoete kruidigheid van speculoos en kaneel. De zachtheid van deze wijn in de neus vertaalt zich ook in de mond, sappige tannines en elegante zuren zorgen voor het unieke karakter van deze De Toren “Délicate”.

De Toren “Délicate” combineren wij met een traag gegaard varkenskroontje met trostomaten, pomme batonnets en zachte mousseline.

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “De Toren Délicate” te beoordelen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Wijnsafari inspireert

 

Download nu jouw gratis boek…

27 inzichten over Zuid-Afrika

Baje groete!

Bert & Frederik