Wilderer Fynbos Gin – Zuid-Afrika

 47,50

Wilderer Fynbos Gin is een reflectie van de florale rijkdom van Zuid-Afrika. Deze kristalheldere gin heeft 27 botanicals waaronder de lokale aroma’s van honeybush, devil’s claw, buchu en wild dagga.

Wilderer Fynbos Gin won eind 2016 de gouden medaille op de prestigieuze Meininger International Spirits Awards in Duitsland. De kruidige en karaktervolle gin is een wereldwijd topproduct en een absolute aanrader voor elke ginliefhebber.

Artikelnummer: wilderer-fynbos-gin Categorie:

Beschrijving

Wilderer Fynbos GinWilderer Fynbos Gin is een reflectie van de florale rijkdom van Zuid-Afrika. Deze kristalheldere gin heeft 27 botanicals waaronder de lokale aroma’s van honeybush, devil’s claw, buchu en wilde dagga.

Wilderer Fynbos Gin won eind 2016 de gouden medaille op de prestigieuze Meininger International Spirits Awards in Duitsland. De kruidige en karaktervolle gin is een wereldwijd topproduct en een absolute aanrader voor elke ginliefhebber.

Deze Zuid-Afrikaanse gin gaat prima samen met Fentimans tonic water of Fever-Tree indian tonic water. Je kan dit aanvullen met een garnituur van munt, limoen of twee zesteschillen van een mandarijn. Andere favoriete aanvullingen zijn uiteraard ook mogelijk.

Ingrediënten en aroma’s Wilderer Fynbos Gin

27 botanicals waaronder honeybush, devil’s claw, buchu en wild dagga.  

De gin heeft een heel gebalanceerd assortiment van kruiden, specerijen en zestes in de neus. In de mond smaak je jeneverbessen, naartjie (mandarijn) en Cape Fynbos kruiden.

Wilderer Distillery

Wilderer Fynbos Gin AwardHelmut Wilderer richtte in 1995 Wilderer Distillery op in Stellenbosch.  Ondertussen beschikt het team over de allernieuwste state-of-the-art machines om de beste producten te realiseren.  Vandaag produceert Wilderer bekroonde grappa, schnapps, likeur en gin in twee vestigingen in de buurt van Paarl. De ene ligt in Simondium en de andere op de beroemde Spice Route Destination Farm in de richting van Malmesbury. Elk hebben hun eigen restaurant.

Na meer dan 50 internationale medailles en erkenningen is Wilderer Distillery synoniem geworden voor kwaliteit, artistiek en integriteit.

De ginmakers weigeren compromissen te sluiten als het gaat om de integriteit van hun product. Men heeft aandacht voor elk detail. Distillatie is hun specialisatie. Men werkt met de meest geavanceerde machines en technieken om de perfecte Wilderer Fynbos Gin te maken.

 

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “Wilderer Fynbos Gin – Zuid-Afrika” te beoordelen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Wijnsafari inspireert

 

Download nu jouw gratis boek…

27 inzichten over Zuid-Afrika

Baje groete!

Bert & Frederik