Zuid-Afrika ReizenWijnsafari organiseert exclusieve Zuid-Afrika reizen. Maak je klaar voor een bijzondere mix van natuur en cultuur. Van wining & dining. Van rust & (ont)spanning.

Wat hebben we te bieden?

  1. Uniek contact met de beste wijnmakers
  2. Een kruidige visie op Zuid-Afrikaans avontuur
  3. Lokale expertise zodat je reiservaring stukken beter wordt
  4. Reizen in een ongedwongen én bijzondere sfeer
  5. Interessant reisgezelschap met open geest
  6. Nederlandstalige sommelier én reisbegeleiding

Wijnsafari organiseert reizen voor max. 16 deelnemers. Kwaliteit staat centraal. In onderstaande brochure  vind je een uitgebreide beschrijving van een voorbeeldreis die we organiseren.  Klik hier om de brochure te downloaden.

GUADAL REIZEN LOGOVoor het reisgedeelte werken we samen met een professionele partner in reizen: Guadal bvba (Lic A1799).

Hier lees je een kort verslagje van onze reis begin november 2016 (28 oktober – 9 november).

Februari 2018

Natuur & Gastronomie

De Tuinroute biedt de ultieme cocktail van natuurbeleving en gastronomie. De weg van Port Elisabeth naar Kaapstad brengt je elke dag  in vervoering. Verwacht niet de klassieke platgetreden paden, wel magnifieke plaatsen, leuke ontmoetingen én geniet van de gastvrijheid van wijndomeinen die we persoonlijk kennen.

Uiteraard zitten de kleppers in deze reis: Walvissen in Port Elizabeth en Hermanus, wildlife in Addo Elephant Parc, game drives in private game Reserves, Tafelberg, Kaap de goede Hoop,  Stellenbosch en zoveel meer.  Min. 8 personen, max. 16 personen in de groep.

Stuur ons een e-mail en we bezorgen je meer gedetailleerde informatie.

 


November 2018

 

Voor jongeren organiseren we een 12-daagse ontdekkingstocht doorheen de Kaap.  We voorzien ontmoetingen met lokale mensen en gaan net iets sportiever (voor zij die dat willen).  Onder andere de beklimming van de Tafelberg en kajakken tussen de walvissen in Hermanus staan op het programma. Uiteraard vormen natuur, lekker eten en wijnproeverijen ook tot het programma.

Wil je mee op deze unieke jongerenreis?

Stuur ons een e-mail en bekom meer gedetailleerde informatie.

 

 

 


November 2018

 

Wijnsafari organiseert ook fietsreizen door de Kaap.

Deze 12-daagse speelt zich af in de Kaap. We stippelen minstens 6 adembenemende fietstochten. Voor niet-fietsende partners voorzien we een boeiend alternatief programma.  De reis wordt overgoten met verrassend lekkere gastronomie en  de pracht en praal van de wijndomeinen.

Min. 8 personen, max. 16 personen in de groep.

Stuur ons een e-mail en bekom meer gedetailleerde informatie.

 

 

 

 

 

 


 

Al onze Zuid-Afrika reizen worden georganiseerd in samenwerking met reispartner Guadal bvba (Lic A1799).

Interesse in Zuid-Afrika reizen? Wees er op tijd bij

In februari 2018, maart 2018 (volzet), november 2018 organiseren we unieke groepsreizen naar Zuid-Afrika. We geven de eerste kans aan mensen die al blijk gaven van actieve interesse. Geef je gegevens door via onderstaand formulier:

.