Spioenkop 1900 Pinotage

 25,50

Spioenkop1900Pinotage is een elegante en sappige wijn met heel mooie structuur. Een wijn die kracht en finesse combineert waardoor deze wijn uiterst geschikt is om de culinaire combinatie aan te gaan met heel fijne gevogelte gerechten.

Artikelnummer: spioenkop-1900-pinotage Categorieën: , , Tags: , , , , , , ,

Beschrijving

Spioenkop 1900 Pinotage

De Spioenkop 1900 Pinotage is en sublieme Pinotage blend van eigen druiven en druiven die uit andere regio’s komen. Hierdoor is deze wijn iets complexer dan zijn Spioenkop vriend. Wijnmaker Koen Roose wilt duidelijk een ander accent leggen bij deze wijn en slaagt daar wonderwel in.

Op het pallet

Met z’n robijnrode kleur en fijne paarse nuance in de elegante tranen doet de Spioenkop 1900 Pinotage het beste verhopen. Elegante geuren van violet en zwarte kers voeren de toon in de neus. Op het pallet vinden minerale toetsen in combinatie met fruit heel mooi hun weg. De fijne zuren en elegantie van de wijn tonen dat deze wijn zeker thuis hoort in het Spioenkop gamma.

Bewaren en serveren

Deze wijn heeft zeker tussen de 5 en de 8 jaar te goed en wordt best een 2-tal uur voor het proeven gedecanteerd.

Spioenkop 1900 Pinotage en gerecht:

Deze delicate wijn zal heel goed tot zijn recht komen in combinatie met een patrijs gegaard in druivenblad met fijne gevogelte jus. Ook met duif of ander gevogelte zal deze wijn heel goed tot zijn recht komen.

 

 

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “Spioenkop 1900 Pinotage” te beoordelen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Andere suggesties…

Wijnsafari inspireert

 

Download nu jouw gratis boek…

27 inzichten over Zuid-Afrika

Baje groete!

Bert & Frederik