Six Hats Shiraz

 6,75

De Six Hats Shiraz is van de hand van Jaco Brand. Deze rode wijn uit de regio van Citrusdal heeft diep rode tinten als je hem uitschenkt. In de neus ruik je aroma’s van rood fruit. In de mond proef je een frisse wijn met tonen van zwarte bessen, pruimen en toetsen van zwarte peper. Een prima wijn in zijn prijscategorie.

 

Beschikbaar via nabestelling

Beschrijving

six-hats-pinotageDe Six Hats Shiraz is van de hand van Jaco Brand. Deze rode wijn uit de regio van Citrusdal heeft diep rode tinten als je hem uitschenkt. In de neus ruik je aroma’s van rood fruit. In de mond proef je een frisse wijn met tonen van zwarte bessen, pruimen en toetsen van zwarte peper. Een prima wijn in zijn prijscategorie.

Als je het etiket van nader bekijkt merk je de zes kernwaarden die centraal staan bij het produceren van deze fairtrade wijn. Partnerschap, ontplooiing, verandering, Gelijkheid, waardigheid en duurzaamheid.

De druiven voor deze Six Hats Shiraz zijn afkomstig van Fairtrade wijngaarden. De 18 jaar oude wijngaarden zijn maatwerk en groeien op zandige, leemgronden.  Piekenierskloof Wine Company streeft naar wijnen die bijdragen aan het leven van de mensen van wie het harde werk wordt uitgedrukt in elke fles.

Een percentage van de omzet schenkt men terug aan de gemeenschap.  De gemeenschap gebruikt het geld om scholen, ziekenhuizen en andere projecten mee te financieren. Six Hats is een geregistreerd Fairtrade producent.

 

 

Food Pairing door sommelier Frederik Crul

Deze elegante Shiraz gaat goed met gerookte eend, een gerecht met varkensvlees of lekkere lasagne. Hij scoort ook goed bij gerechten met aubergines en paddestoelen.

Bewaarpotentieel

Deze wijn kan je direct drinken. De Six Hats Shiraz kan je tussen 3 tot 5 jaar bewaren.

 

Beschrijving Six Hats Shiraz

Inhoud: 75 cl

Druif: Shiraz

Wijnhuis: Piekenierskloof Wine Company

Regio: Citrusdal, Zuid-Afrika

Verkoopprijs: € 6,75 incl. BTW

Alcoholpercentage: 14,5%

PH-waarde: 3,56

 

 

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “Six Hats Shiraz” te beoordelen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Wijnsafari inspireert

 

Download nu jouw gratis boek…

27 inzichten over Zuid-Afrika

Baje groete!

Bert & Frederik