Boland Cellar Cabernet Sauvignon

 8,00

Boland Cellar Cabernet Sauvignon is een lekkere toegankelijke cabernet sauvignon wijn met complexe aroma’s van zwart fruit (cassis), munt en kruiderij. De tannines zijn mooi in evenwicht waardoor je een fluweelzachte Cabernet proeft. De wijnmakers gaven de wijn ook een tikkeltje eik.  Een derde van de wijn rijpt tien maanden in eiken vaten.

Artikelnummer: boland-cellar-cabernet-sauvignon Categorieën: ,

Beschrijving

Boland Cellar Cabernet SauvignonBoland Cellar Cabernet Sauvignon is een lekkere toegankelijke cabernet sauvignon wijn met complexe aroma’s van zwart fruit (cassis), munt en kruiderij. De tannines zijn mooi in evenwicht waardoor je een fluweelzachte Cabernet proeft. De wijnmakers gaven de wijn ook een tikkeltje eik.  Een derde van de wijn rijpt tien maanden in eiken vaten.

Wijnhuis Boland Cellar bevindt zich in de Paarl Vallei in Zuid-Afrika. De filosofie van de wijnmakers is samenwerken. Ze hanteren regionale samenwerking om bij het maken van hun wijnen verschillende oogsten te mengen tot ultieme ‘Five Climate Blends’.   Bij het samenstellen van de wijn wordt met deze klimaatzones gespeeld om complexiteit en diepte toe te voegen aan hun wijn.

Deze wijn wordt ook wel de Boland Cellar Five Climates Cabernet Sauvignon genoemd.

Food Pairing door sommelier Frederik Crul

Deze Cabernet Sauvignon past prima bij een vleesgerecht (o.a. ook BBQ), een spaghetti of een pasta. Door de mooie prijs-kwaliteit verhouding kan je deze wijn zien als een alledaagse vriend.

Bewaarpotentieel

Nu te drinken, blijft zeker 3 tot 4 jaar goed.

Beschrijving Boland Cellar Cabernet Sauvignon

Inhoud: 75 cl

Druif: Pinotage

Wijnhuis: Boland Cellar

Regio: Paarl,  Zuid-Afrika

Verkoopprijs: € 8 incl. BTW

Alcoholpercentage: 14,2%

PH-waarde: 3,67

 

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “Boland Cellar Cabernet Sauvignon” te beoordelen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Wijnsafari inspireert

 

Download nu jouw gratis boek…

27 inzichten over Zuid-Afrika

Baje groete!

Bert & Frederik